Gintariniai karoliai vaikams ir jų nauda

Gintariniai karoliai vaikams ir jų nauda

 

 

Vaikų auginimas – didelis iššūkis, su kuriuo milijonai mamų susiduria kasdien. Tai didelis džiaugsmas ir laimė, stiprus emocinis ryšys ir jausmas, kad jei gerai tavo vaikui – gerai ir tau, o jei skauda jam – skauda ir mamai. Tad dantukų kalimosi laikotarpis daugeliui tėvų yra ganėtinai sudėtingas laikotarpis. Viena ir natūralių priemonių galinti padėti vaikiškų dantukų kalimosi periodu – gintaro karoliai.

Natūralus Baltijos gintaras labiausiai vertinamas dėl savo kietumo ir amžiaus (tai pats seniausias gintaras). Tai reiškia, kad jame sukaupta daugiausiai saulės energijos. Gintaras, kurį naudojame vaikiškų karolių gamybai yra sukcinito rūšies – tai reiškia, kad jame iš visų (daugiau nei 200!) gintaro rūšių yra sukaupta daugiausiai gintaro rūgšties. Jo sudėtyje nėra sunkiųjų metalų ir druskų, gali pasitaikyti tik natūralių inkliuzų (augalų, vabzdžių). Robertas Kochas, Nobelio premijos laureatas, jau XIX-ąjame amžiuje įrodė Baltijos krantų gintaro naudą.

Kokia gintaro karolių nauda?

  • Jie padeda stiprinti organizmą.
  • Gali padėti pagerinti imunitetą (gintaro rūgštis aktyvuoja organizmo gynybines galias).
  • Aktyvina kūno energetinius procesus.
  • Saugiai normalizuoja rūgščių ir šarmų balansą organizme.
  • Gali veikti raminančiai prieš stresą ir nerimą.

Baltijos pakrantės telkinys yra pats didžiausias ir turtingiausias – čia randamas aukščiausios kokybės gintaras. Vaikams skirti gintaro karoliai yra švelnių formų, saugiai suverti. Mes naudojame dvigubą siūlą, be to po kiekvieno karoliuko yra dvigubas mazgelis – net jei kažkokiu būdu pavyktų pažeisti vėrinį, karoliukai nepabirtų vienas po kito. Šis ypatingas surišimo būdas leidžia užtikrinti saugumą vaikui ir tėvams. Šiuos karolius galite uždėti vaikui jau nuo trijų mėnesių amžiaus – kuo anksčiau imsite pratinti, tuo mažiaus jis kreips dėmesį į juos augdamas ir nebandys nutempti. Specialus užsegimas su sraigteliu užtikrina saugų užtvirtinimą. Karoliukai yra itin glotnūs. Kiekvieną karoliuką patikriname, kad įsitikintume, jog nėra aštrių kampų. Dėvimi prie odos gintarai nuo prakaito ir šilumos išskiria mažas dozes gintaro rūgšties. Jos veikia antimikrobiškai, padeda aktyvinti ląstelių aerobinį kvėpavimą. Taip pat prie odos dėvimi karoliai gali padėti nuo išbrinkusių dantenų, gausaus seilėtekio, karščiavimo, paraudusių skruostų ir tuštinimosi problemų.

Kai vaikas yra su karoliais – nepalikite jo vieno. Jokiu būdu neleiskite karolių kramtyti – jei užsegtus karolius vaikas gali nutempti prie burnos, vadinasi jie yra per ilgi ir reiktų trumpesnių. Retkarčiais patikrinkite ar nėra siūlo pažeidimų (pvz. nuo užsegimo).

Gintaro karolius vaikams įsigyti galite pas mus, Amby elektroninėje parduotuvėje. Užtikriname gaminių kokybę ir ilgaamžiškumą. Kruopštus rankų darbas ir su meile kuriami dirbiniai kiekvienam. Suteikite sau ir savo vaikui ramias, be dantukų kalimosi skausmo naktis ir puikių emocijų bei mokymosi pilnas dienas.