Kaip rinktis papuošalus išskirtinei progai?

Kaip rinktis papuošalus išskirtinei progai?

 

Gimtadienio, jubiliejaus, įmonės vakarėlio laukimas – tikras malonumas. Dažnai tokioms progoms įsigyjame naujų drabužių, batų, tačiau kartais pamirštame aksesuarus. Papuošalai – svarbi aprangos detalė, kuri užbaigia visą ansamblį. Tad kaip išsirinkti papuošalus išskirtinei progai? 

Visų pirma įvertinkite kokia tai proga – ar tai draugų ir šeimos susibūrimas, o gal lankysitės šventėje su kvietime nurodytu aprangos kodu (dress code). Tuomet peržiūrėkite savo drabužinę, išbandykite keletą aprangos variantų, kad jaustumėtės gražiai bei pasitikėtumėte savimi. Tuomet metas papuošalams. Žemiau pateiksime keletą idėjų kaip gražiai pasipuošti su Amby gintaro papuošalais, tačiau jos tiks ir derinant kitokius papuošalus.

Kaip puoštis, jei proga oficiali, iškilminga, tačiau iškilmėse Jūs tik svečias – rinkitės klasikinį įvaizdį. Ryški vienspalvė suknelė ir kuklesni papuošalai sudarys elegantišką įvaizdį. Progoms su specialiu aprangos kodu labai tiks vienos spalvos komplektai – pavyzdžiui baltojo gintaro auskarai akutės ir trumpas apvalių karoliukų vėrinys. Arba juodas papuošalų rinkinys sudarytas iš auskarų, vėrinio ir apyrankės.

Švenčiant šeimos ir draugų rate galite eksperimentuoti daugiau. Pasirinkusi romantišką įvaizdį galite drąsiai  puoštis keliomis eilėmis lengvų karolių, kurie gražiai atrodys prie lengvų palaidinukių su V formos iškirpte. O jei esate originalios sielos – drąsiai rinkitės masyvius gintaro karolius, bent kelias skirtingų spalvų apyrankes, išskirtinus auskarus.

Darbo vakarėliams galite rinktis išskirtinius papuošalus – masyvius žiedus, stambius karolius, įdomių spalvų apyrankes. Juk su kolegomis vakarėlio metu norisi pasikalbėti ne apie darbus, tad įdomus papuošalas, gintaro gerosios savybės viena iš įdomių temų. 

Pasipuošusios kritiškai nužvelkite save veidrodyje – ar visos detalės dera, ar įvaizdis užbaigtas – gal trūksta įdomesnių auskarų, o gal vietoje vėrinio labiau tiktų pakabukas. Jūsų asmeninis stilius taip pat yra svarbu, tad pasikliaukite savimi!