Neapdirbto gintaro pagalba skydliaukei

Neapdirbto gintaro pagalba skydliaukei

Gintaras skydliaukės veiklai

Turbūt ne vienas matėte vaikus ir kūdikius papuoštus dailiais gintaro karoliais. Gal net svarstėte ar verta tokius mažučius puošti šiais papuošalais. Jūs nustebsite, tačiau gintaras turi daugybę naudingų savybių. Dar senovės graikų gydytojas Hipokratas aprašė gydomąsias gintaro savybes ir jo vartojimo būdus.Jis tinka ne tik vaikams nuo naujų dantų dygimo skausmo, bet ir suaugusiems, kuriuos kamuoja įvairūs negalavimai. Netinkamam skydliaukės veikimui padėti gali gintaro papuošalai. Nesvarbu, ar turite padidėjusį ar sumažėjusį skydliaukės aktyvumą, gintaro gaminiai gali padėti jaustis geriau, tai nuo seno žinoma priemonė.

 Kaip gintaras veikia skydliaukę?Gintaras liesdamasis prie odos (pvz. karoliai, apyrankės, žiedai) nuo kūno šilumos išskiria gintaro rūgštį, kuri per odą mažais kiekiais patenka į kraujotaką. Gintaro rūgštis mažina uždegiminius procesus. Taip pat yra manoma, kad gintaras yra energetiškai aktyvus, pakrautas organine energija, kuri naikina blokus esančius kūne.

 Kaip pasirinkti tinkamą papuošalą, kuris padėtų esant skydliaukės problemoms? Rinkitės nešlifuoto arba mažai šlifuoto gintaro karolius palei kaklą. Nešlifuoto gintaro karoliukai trinsis vienas į kitą bei gamins statinį elektros krūvį, o jis teigiamai veiks skydliaukę. Nešiojami gintaro karoliai gali sumažinti skausmą, padės subalansuoti hormonus.

 Natūralus gintaras gali tik palengvint skydliaukės simptomus. Jei turite rimtų skydliaukės sutrikimų – kreipkitės į savo šeimos gydytoją, kuris sudarys Jums gydymo programą.